Lourdes reizen


Het ziet ernaar uit dat er dit jaar weer bedevaarten naar buitenlandse bestemmingen als Lourdes, Rome of Santiago kunnen plaatsvinden. Het Huis voor de Pelgrim in Maastricht heeft zijn programma voor 2022 gepresenteerd, met zeven bedevaarten naar Lourdes in mei en september en ook reizen naar andere internationale pelgrimsoorden.
Door de coronapandemie lagen de bedevaarten afgelopen twee jaar zo goed als stil. Nu er meer versoepelingen in de coronamaatregelen zijn, durft het Huis voor de Pelgrim het weer aan om bedevaarten aan te bieden. Naast reizen naar Lourdes zijn er dit jaar ook bedevaarten naar Assisi en Rome, Banneux, Fátima, Ierland, Israël, Pater Pio in Zuid-Italië en Santiago de Compostela.
De reizen naar Lourdes en Banneux zijn ook heel geschikt voor mensen die mindervalide zijn of zorg nodig hebben. Dankzij de inzet  van honderden vrijwilligers kan het Huis voor de Pelgrim dit leveren. De bedevaarten naar Lourdes worden steeds begeleid door een van de Nederlandse bisschoppen.
Kijk voor meer informatie op de website van het Huis voor de Pelgrim:
https://huisvoordepelgrim.nl/